Dato Lørdag d. 6. november 2021, Kl. 12:30 til kl. 15:30
Sted Snostrup Kirke
Susanne Leiding
Tumlingedåb

Covid-19 pandemien satte verden i stå. Og på grund af restriktioner måtte vi enten slet ikke samles eller kun samles få personer med restriktioner. Samtidig var restauranter og festlokaler lukket ned og forsamlingsforbuddet forhindrede en dåbsfest i eget hjem.

Det har betydet, at der er mange nybagte forældre, som ville have haft deres nyfødte døbt, hvis ikke nedlukningen havde forhindret dem i en efterfølgende dåbsfest med tilnærmelsesvis det antal deltagere, som de ønsker sig under normale omstændigheder.

Derfor tilbyder vi en tumlingedåb lørdag den 6. november i Snostrup Kirke. Tilmelding til kirkekontoret senest fredag den 29. oktober med tumlingedåbs-træf tirsdag den 2. november kl. 11.30 i Oppe Sundby Kirke.