Dato Onsdag d. 8. december 2021, kl. 19:30
Sted Oppe Sundby Kirke og Sognehus, Roskildevej 187, 3600 Frederikssund
Fjordkoret
Julekoncert med Fjordkoret i Oppe Sundby Kirke og Sognehus

Fjordkoret er et amatørkor med ca. 30 medlemmer, som er hjemhørende i Frederikssund. De har eksisteret siden 1980 - alle år med Bo Davidsen som dirigent. I sin nuværende stand er Fjordkoret et damekor

Vi har været meget glade for at byde Fjordkoret velkommen til at øve hver mandag i Sognehuset, så de er med til at skabe liv i huset. Til gengæld vil de gerne synge en julekoncert som “huslejekoncert” hos os, hvor vi laver koncerten i to dele: Først den mere højtidelige del i kirken med fællessalmer, derefter en mere løssluppen del i Sognehuset, hvor også vores Voksenkor medvirker. Her kommer der også til at være masser af fælles-julesang, og der er æbleskiver og gløgg til alle. Den gratis adgang til det hele fuldender julehyggen.